Luka Raco raskinuo dugogodišnju vezu sa Vanjom Marković

Glumac Luka Raco navodno je raskinuo dugogodišnju ljubavnu vezu sa Vanjom Marković. Iako se glumac nije oglašavao ovim povodom, činjenica je da je par obrisao sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.08.2021.

09:52

Luka Raco raskinuo dugogodišnju vezu sa Vanjom Marković
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstoviæ

Luka, koji je postao poznat po ulozi u popularnoj domaćoj seriji "Igra sudbine", govorio je pre nekoliko meseci da je spreman i da stane na ludi kamen sa Vanjom, kao i da su pričali o planovima za budućnost.

Inače, bivši par se pre više od deset godina upoznao na društvenim mrežama.

"Desetak godina, ali reč je o poznanstvu putem društvenih mreža. Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano, gde je završavala master studije arhitekture i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu", ispričao je glumac svojevremeno.
"Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje".

"Kod nje me je privukao X-faktor, nešto što se ne može rečima opisati. Nakon prvog sastanka imao sam neodoljivu ženeodoljivu želju ponovo da je vidim, što mi se ranije, s drugim devojkama, nije događalo. To je jedan od razloga zašto nijednu prethodnu vezu nisam želeo da nastavim i borim se za nju", pričao je Luka nedavno o svojoj izabranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: