Život

Ponedeljak, 09.08.2021.

19:11

I Edvard Norton je u Beogradu - oduševljen Teslinim muzejem

Pored Kejt Hadson, i glumac Edvard Norton boravi u Beogradu zbog snimanja filma "Nož u leđa"

Izvor: B92

I Edvard Norton je u Beogradu - oduševljen Teslinim muzejem
EPA-EFE/NINA PROMMER

Kejt Hadson i Edvard Norton posetili su prestižni Muzej Nikole Tesle a tamo ih je dočekala direktorka muzeja lično, Ivona Jevtić.

Glumac Edvard Norton u Muzej Nikole Tesle pristigao je sa suprugom, neposredno nakon Kejt. On se ovom prilikom fotografisao sa direktorkom muzeja, Ivonom Jevtić i Andrejom Kesićem.

Glumac je oduševljeno razgledao eksponate u muzeju, kojih je preko hiljadu. Najveći broj muzejskih predmeta je zaostavština Nikole Tesle. U muzeju se nalazi i značajan fond monografskih i serijskih publikacija koje se odnose na život i rad Nikole Tesle i srodne oblasti iz domena njegovog rada.

Na zvaničnoj Instagram stranici čuvenog muzeja, osvanule su i fotografije sa Hadson.

Kejt i njena deca su puna tri sata razgledali eksponate u muzeju, nakon čega su bili vidno oduševljeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: