Uznemirujući video-snimak putnika koji je hvatao stjuardese za grudi - vezali ga za sedište VIDEO

Američki televizijski novinar Sem Svini svedočio je veoma neprijatnom događaju u toku leta iz Filadelfije za Majami. Incident kojem je prisustvovao se dogodio tačno ispred njega, a sav video-sadržaj kao i detalje događaja, preneo je na društvenu mrežu Tviter.

Život

Izvor: 10tv.com

Četvrtak, 05.08.2021.

15:07

Uznemirujući video-snimak putnika koji je hvatao stjuardese za grudi - vezali ga za sedište VIDEO
Foto:Shutterstock/Have a nice day Photo

Svini je sve detalje obrazložio u tvitu koji je napisao.

"U toku leta iz Filadelfije za Majami 31. jula, jedan putnik je napravio nedozvoljen fizički kontakt sa stjuardesama. Nakon toga je nasrnuo fizički na stjuarta, kada je pokušao da ga veže za sedište", napisao je novinar je u jednom tvitu.

U toku događaja je urlao i svađao se sa ostalim putnicima, hvalio se da je sin bogatih roditelja, koji poseduju dva miliona dolara, a uz to se preteći pozivao na dedu koji je advokat.

Na kraju je nakon sletanja priveden, a policija je potvrdila da su protiv njega podignute tri optužbe, kao i da je u toku incidenta bio u pripitom stanju. Većina korisnika Tvitera ga vidno ne brani, iako se on oglasio i rekao da su ga tretirali kao "stoku", kao i da mu je bilo veoma neprijatno kada su mu se ostali putnici rugali.

"Učinio si to sam, niko ti nije rekao da se tako ponašaš. Ti si bukvalno rekao stjuardesi da ćeš je ubiti, odrasti. Ne možeš večno da se osloniš na tatinu pomoć", glasio je jedan od komentara upućenim ovom putniku. Komentari na račun 22-godišnjeg Maksvela Vilkinsona - Berija su se nizali, on je sve ispratio i odgovorio sa "Hvala vam puno, cenim ovo."

Mnogo prozivki je pljuštalo na račun ovog putnika, tviteraši ga nisu štedeli, jer su se i na taj njegov odgovor nadovezali kasnije.

"Ceniš to? Dobio si upravo ono što si zaslužio na tom letu", glasio je jedan od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: