- Vesti -

Basista grupe "Let 3" napravio sapun za žene vulgarnog imena VIDEO

Damir Martinović Mrle iz grupe "Let 3" bacio se u proizvodnju sapuna s njegovim likom za higijenu intimne regije i predstavlja ga kao idealan poklon za Dan žena.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Za Dan žena, znate šta vam je činiti!", poručuje Martinović (59), muzičar, osnivač i basista riječke rok grupe Let 3 na svom Instagramu.

"Želim da naglasim da telo uvek mora da bude zdravo. Čuvamo ga vežbom od neprijatelja, pazimo šta jede i održavamo ga higijenom, a za to vam treba Mrletov sapun, koji je, jasno, najbolji sapun u istoriji čovečanstva", objašnjava riječki roker za "Jutarnji.hr".

Nastavlja da je ovo "prekrasan poklon" koji muškarac može pokloniti ženi, i kako taj sapun "stvara obostrano zadovoljstvo".

Dodao je da je u sapunu mirisno ulje nerolila, drevnog erotskog mirisa u službi zavođenja koji se ponaša kao afrodizijak.

Na pitanje da li Martinović želi da proširi "liniju porizvoda" na šampone ili pene za brijanje, muzičar ne veruje da će se to desiti.

"Ma kakvi... Gledajte, cilj je imati pravu, lepu, čupavu vaginu kakve su nekada bile. Nakon pranja sapunom u obzir dolazi jedino češljanje, pa frizura, ali iskreno, ja nisam baš za to", zaključuje muzičar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu