Rambo Amadeus ipak ima koronu: "Bez panike, pozitivan sam"

U medijima se pojavila informacija da je pevač Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, pozitivan na koronavirus, i da je u bolnici, da bi njegov sin to ubrzo demantovao.

Život

Izvor: B92

Subota, 20.02.2021.

11:05

Rambo Amadeus ipak ima koronu:
Foto: Marko Zamrznuti tonovi/Shutterstock

Nakon što Pušić nije odgovorio sinoć na naše pozive, sada se muzičar oglasio na svom Fejsbuk profilu, i potvrdio da je pozitivan na koronavirus, i apelovao na ljude da poštuju mere kako bi se zaštitili od virusa.

"Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na koronavirus. Kilotcar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje - korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji. S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege z*******nje, nego neophodan segment života. Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju", poručio je Pušić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: