Ceca Bojković se oglasila iz bolnice

Glumica Svetlana Ceca Bojković (73) hospitalizovana je u KBC "Dragiša Mišović" zbog zaraze koronavirusom i sada se oglasila iz bolnice.

Život

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2021.

13:48

Ceca Bojković se oglasila iz bolnice
Foto: Printskrin/TV Prva

Kako navodi Tanjug, glumica je smeštena minule srede u KBC "Dragiša Mišović", na PCR testu je pozitivna na virus, ima upalu pluća, ali je stabilno, nije na kiseoničkoj potpori.

"Sama je u apartmanu, ima naravno i TV i zadovoljna je svim uslovima i kako je osoblje pazi. Nema nikakve posebne zahteve", prenosi "Blic".

Ceca Bojković o koronavirusu: "Ako treba da umrem, ja ću da umrem"

Glumica je nekoliko dana bila u kućnoj izolaciji, pa je potom hospitalizovana. Kako se navodi, budući da je ranije imala kardiovaskularnih problema, iz predostrožnosti je smeštena u bolnicu.

"Hvala vam na brizi, dobro sam. Uskoro ću, nadam se, kući", rekla je Ceca.

Suprug glumice Slavko Kruljević nije imao koronu i na kapiju "Mišovića" donosi stvari za glumicu.

Ekipa "Blica" pre nekoliko dana stupila je u kontakt sa Cecom Bojković, koja je tada rekla da je bolesna i da se ne oseća dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: