Prepiska Đokovića i lepe Brazilke: "Uz mene bi postao profesionalac"

Novak Đoković je, na svom Instagram nalogu, imao zanimljivu prepisku sa Natalijom Guitler, brazilskom lepoticom poznatom po svojim fudbalskim veštinama.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 31.01.2021.

17:15

Prepiska Đokovića i lepe Brazilke:
Foto: Profimedia

Naime, ona je svetska šampionka u sportu koji se zove "futvolej", a koji predstavlja kompbinaciju odbojke na pesku i fudbala.

Đoković ju je označio u svojoj objavi na Instagramu na kojoj, na plaži u Melburnu, igra "futvolej", a u opisu stoji "Ovo je pokušaj da uradim ono što stalno rade Natalija Guitler i Ronaldinjo, ali nije mi baš uspelo".
Brazilka mu je u komentaru napisala "Kladim se da bi uz mene postao profesionalac u ovome", na šta je Đoković odgovorio "Jedva čekam da učim od najbolje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: