- Vesti -

Tuborg Open i The Chainsmokers: Da fanovi širom sveta otkriju uzbudljivu muziku

Svetski popularni bend The Chainsmokers i Tuborg udružili su snage da bi napravili kampanju koja povezuje ljubitelje muzike širom sveta.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Četvrta po redu Tuborg Open kampanja spaja učesnike iz Srbije, Bosne, Bugarske, Kine, Nepala i Uzbekistana, a muzičari će da stvaraju svoju "magiju" koristeći ritam pesme "Hope" benda The Chainsmokers, koju je do sada čulo više od milijardu ljudi.

Kombinujući razne žanrove, od popa i roka do folka i hip-hopa, izvođači će tako prikazati lepotu različitih kultura. Ujedno, to je i dobar način za fanove da otkriju novu muziku.

Ove godine, iz Srbije stiže obrada Marka Louisa, koji će još jednom očarati ljubitelje muzike širom sveta. Podsetimo, on je 2019. već obradio pesmu "Rockabye" benda Clean Bandit, postigavši fenomalan uspeh i pozitivne kritike kako publike, tako i profesionalaca.

Sada je ponovo "uposlio" svoj izvanredan osećaj za muziku i stil, kako bi napravio svojevrsno remek-delo na ritam hita benda The Chainsmokers.

Čitava ideja iza Tuborg Opena jeste da se muzika koristi kao platforma za osnaživanje ljudi da budu "otvoreni za više", i da ih "navede" da preispitaju sopstvene percepcije sveta.

Kada je muzika u pitanju, preispitivanje znači pružiti priliku nečemu novom, doživeti muziku na do sada nepoznat način, zahvaljujući kombinovanju kultura. Uvek postoji nešto novo što možemo da otkrijemo - nova muzika, novi prijatelji, nova mesta ili nova iskustva.

Zbog toga se, svake godine, Tuborg Open kampanja bazira na saradnji sa internacionalnom muzičkom zvezdom, čija muzika se koristi kao baza sa saradnju sa izvođačima širom sveta.

strana 1 od 119 idi na stranu