- Vesti -

"Đani spava; Šta je trebalo, da se bije tamo sa narodom i izbacuje ljude?" VIDEO

Radiša Trajković Đani u subotu, 17. oktobra, nastupio je u Lukavcu u Bosni i Hercegovini, gde su prekršene sve epidemiološke mere u doba korone i zbog toga je nastup bio prekinut .

Izvor: TV Prva
Podeli

Ovo nije prvi put da Đani ima problema sa zakonom zbog nepoštovanja mera. On, njegova žena Slađana, kolega Mitar Mirić kao i fudbaler Aleksandar Prijović priznali su krivicu nakon hapšenja zbog ispijanja pića tokom dana u kafiću elitnog hotela, iako je na snazi bila zabrana okupljanja u zatvorenom prostoru.

Radišina supruga Slađana Trajković, se uključila putem video linka na TV Prvoj i tom prilikom rekla da Radiša i dalje spava, kao i to da oba puta on nije imao problem sa zakonom već samo nisu bili obavešteni o zabrani javnog okupljanja.

"Mi smo ispoštovali sve mere, priznali krivicu, ali ta mera je izašla u Službenom glasniku tek popodne", kaže Trajkovićeva.

Nakon toga, kako kaže, tri meseca su bili u samoizolaciji, a "dobro su proveli to vreme".

"Suprug je već govorio za TV i objasnio sve po pitanju BiH, ja ne vidim da je on krivac, nije bilo zabranjeno, nije bilo policijskog časa. Otišao je kao sve njegove kolege da radi, nije on prebrojavao ljude. Ne razumem hajku na njega, tvrdim da nije kriv", kaže njegova supruga.

Kako ističe digla se bespotrebna hajka, a priliko gostovanja otkrila je i jedan detalj: Miloš Trajković, najstariji sin Radiše Trajkovića Đanija, danas će oženiti svoju izabranicu Ninu Jezdimirović.

"Snaja za mesec dana treba da se porodi, te ćemo u krugu prijatelja organizovati venčanje. Samo u opštini. Deca su volela ovaj datum, zato što im je danas godišnjica. Đaniju je Miloš najstarije dete, svi smo uzbuđeni. Malo nam je krivo što ne možemo da napravimo veselje, ali biće dogodine", zaključila je.

strana 1 od 119 idi na stranu