Baka Prase oduševljen potezom Jutjuba: "Vraćam se u keš, zidam zgradu"

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pre nekoliko dana požalio se da "nema dinar od Jutjuba" i da "žele da mu uzmu preglede", kao i da je ostao bez sponzora. Sada je obavestio fanove da mu je Jutjub vratio monetizaciju.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 03.09.2020.

16:29

Default images

"Ljudi, imamo razlog za slavlje, palite sveće, crveno slovo u kalendaru. Vratila se monetizacija. Vraćam se u keš, vraćam se u keš", kazao je jutjuber u video-materijalu.

Nakon toga je objavio fotografiju dokumenata i napisao: "Kupuje se plac, zidam 'šaim se' zgradu."

Podsetimo, Bogdan Ilić, je pre mesec dana odlučio da se povuče sa Jutjuba, a sa Instagrama je uklonio sve fotografije, kada su u javnost isplivali skrinšotovi njegovog navodnog dopisivanja s 14-godišnjom devojčicom. Međutim, nakon pauze, ponovo se oglasio i vratio na sve društvene mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: