- Vesti -

"Ekspert za NLO" tvrdi da je otkrio pet vanzemaljskih baza u Južnoj Karolini VIDEO

Samoproglašeni ekspert za NLO tvrdi da je otkrio ulaze u pet različitih podzemnih baza u Južnoj Karolini. Lovac na vanzemaljce kaže da veruje da navodne baze imaju tajne prolaze koji vode u more.

Izvor: Sputnik.rs
Podeli
Foto: depositphotos/mike_kiev
Foto: depositphotos/mike_kiev

Skot Varing kaže da je, koristeći Google Earth, otkrio vanzemaljske ispostave koje su skrivene na ostrvu u Južnoj Karolini. U pitanju je pet udubljenja ovalnog oblika koja su, čini se, savršeno ukomponovana na satelitskoj slici.

Ova upečatljiva formacija ubedila je Varinga da ovali kriju podzemne vanzemaljske baze, a on tvrdi da imaju duge prolaze koji vode u more.

"Pet ostrva je na mapi pod savršenim uglom od 45 stepeni. Tu je središnji oval koji je najveći, a zatim prema krajevima idu sve manje dok. Oni su postrojeni paralelno jedan sa drugim. Sve bi to trebalo da je statistički nemoguće, a ipak... eto ga", napisao je Varing.

Iako su formacije ovalnog oblika upečatljive, naučno objašnjenje je da su oni močvarna područja, poznata kao Zalivi Karoline. To su eliptična udubljenja u velikoj meri ispunjena kišnicom i plitkim podzemnim vodama.

Ona se prevashodno nalaze u Karolini i Džordžiji, ali se mogu videti i na mnogim mestima duž obale američkog Atlantskog okeana.

Zanimljivo je da geolozi nisu sasvim sigurni u to šta je prouzrokovalo neobične vodene formacije, a neki čak navode da su one možda posledica udara kometa u davna vremena. Međutim, većina stručnjaka smatra da su to ostaci drevnih erozivnih procesa koji se više ne odvijaju, prenosi "Raša tudej".

strana 1 od 123 idi na stranu