Uhvaćen na delu: Reditelj filma "Jojo Rabbit" pokušao da "sakrije" Oskara i ušao u legendu VIDEO

Reditelj filma "Jojo Rabbit" Taika Vaititi osvojio je sinoć Oskara za najbolji adaptirani scenario, a ono što je uradio sa svojom zlatnom statuom nije prošlo neprimećeno.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.02.2020.

09:47

Uhvaćen na delu: Reditelj filma
Foto: Getty/Rachel Luna / Stringer

On je, naime, pokušao da ugura Oskara ispod sedišta ispred sebe kako ne bi morao da ga drži u rukama, a sve je to snimila glumica Bri Larson i objavila na svom profilu na Instagramu. Taj video-snimak ubrzo se proširio internetom.

Ovo nije prvi put da je Vaititi oduševio ponašanjem na dodeli Oskara. On se 2004. godine, kad je bio nominovan za film "Two Cars, One Night", tokom čitanja nominovanih, pravio da spava.

"Ovo mi je jedan od najdražih trenutaka Oskara", "Volimo te, Taika", "kKakva je to legenda", samo su neki od komentara o ovom video-snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: