"Ko mi traži virus, ja nudim gaće": Azijska robna kuća uzvraća udarac

Azijska robna kuća Temerin "proslavila" se objavom na Fejsbuku kojom su želeli da utiču na javnost i da promene sliku o tome da "svi Kinezi imaju grip", zbog novonastale situacije sa koronavirusom.

Život

Izvor: B92

Petak, 31.01.2020.

09:04

Default images

Ovo je dovelo do lavine komentara, ali i do lavine novih pratilaca, pa su tako za samo nekoliko dana od oko 500 došli do 7.000 lajkova.

Iako su dovoljno uradili na svojoj popularnosti, rasprave sa ljudima se ne završavaju, pa se čini da su Kinezi usvojili "stari srpski inat".

Tako ih je u jednom komentaru ih je korisnica kritikovala zbog toga što smatra da prodaju nekvalitetnu robu, a oni su odgovorili u svom stilu.

"dobices prijav i patinu od vredjes kvalitetne i jeftine gace,nemozes nedelju dana ne peres guzu ne manjas gacu,onda gaca kriv ,"

"ko mi trazi virus,ja nudim。gace,ne kulturno pitanje,nema。kulturno odgovor"

Ovo su samo neki od komentara, a gotovo svaki na njihovom instagram profilu je jednako simpatičan i, moramo priznati, pomalo komičan.
Foto: printscreen, Facebook

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: