- Vesti -

Glumica šokirala izjavom: "Drogirala sam se zajedno sa ocem, sa njim sam probala kokain!"

Glumica Džejmi Li Kertis je u intervjuu za časopis "Variety" otvoreno progovorila o svojoj borbi sa zavisnošću, a otkrila je i da se neko vreme drogirala zajedno sa svojim ocem, glumcem Tonijem Kurtisom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Alberto E. Rodriguez / Stringer
Foto: Gettyimages/Alberto E. Rodriguez / Stringer

"Znala sam da tata ima problem, a imala sam i ja pa smo delili drogu. Bilo je vremena kad sam ja bila jedino dete koje je htelo da razgovara s njim. Imala sam šestoro braće i sestara, a sad ih imam petero. Moj brat Nikolas umro je od predoziranja heroinom kad mu je bilo samo 21 godina", ispričala je glumica.

Sa ocem je, kako priznaje, delila kokain.

"Bio je to jedini put kad sam uzela kokain i taj jedan put je bio s njim. On je neko vreme bio čist, oko tri godine se trudio da se odvikne, ali nije potrajalo", rekla je Džejmi.

Toni je 2010. godine preminuo od srčanog udara sa 85 godina, a Džejmi se drogirala tabletama protiv bolova punih 10 godina.

"Stalno sam uzimala opijate, krala sam ih, lagala... Niko nije znao. Niko", priznaje.

Tek je u februaru 1999. godine, kad se prvi put prijavila na odvikavanje, za to priznala suprugu Kristoferu Gestu sa kojim je u braku 33 godine, prenosi Index.

"Odlučila sam da prekinem taj krug koji je uništio živote generacijama u mojoj porodici. To što sam ostala trezna je bilo moje najveće životno dostignuće. Veće od toga što sam pronašla muža, veće od toga što imam dvoje dece, veće od bilo kog poslovnog uspeha. Veće od svega", rekla je glumica koja je trezna poslednjih 20 godina, ali i dalje posećuje sastanke lečenih zavisnika.

strana 1 od 114 idi na stranu