- Vesti -

Remzi o propasti kulinarskog carstva kolege Džejmija Olivera: "To što mu se desilo je užasno"

Remzi Gordon je kolaps lanca restorana Džejmija Olivera nazvao poražavajućim.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Toby Canham
Foto: Gettyimages/Toby Canham

Šef i vlasnik restorana rekao je da je pozvao Džejmija nakon što je čuo da je njegov posao sa „The Naked Chef“ propao. Oliverovo carstvo restorana zapalo je u administrativne probleme ove godine.

"To je bilo poražavajuće, mislim da niko ne želi ni da zamisli da mu se desi takav gubitak. On je odličan momak i kuvar i bilo je tužno videti ga kako nestaje preko noći. Popili smo piće i bilo je zaista teško, kao i za sve nas u tom poslu. Da, odmah sam ga pozvao“, rekao je Remzi.

Foto: Gettyimages/Tim P. Whitby / Stringer
Foto: Gettyimages/Tim P. Whitby / Stringer

Skoro svi restorani 44-godišnjeg kuvara od 25, koliko ih ima, upali su u administrativne probleme u maju. Hiljadu zaposlenih je ostalo bez posla i izgubili su preko 93 miliona evra.

"Veoma je bolno, veoma bolno. Ovo je deo mog života koji sam gradio 20 godina", rekao je Oliver, otac petoro dece o kolapsu lanca restorana.

Remzi je opovrgnuo glasine u navodnom neprijateljstvu između dvojice poznatih kuvara, prenosi Metro.co.uk.

"Bili smo zajedno na odmoru prošle godine, on dolazi kod mene na roštilj,... Mi smo stvarno prijatelji. Niko ne želi da vidi kako neko propada, a on je stvarno izuzetno talentovani momak“, rekao je Remzi.

strana 1 od 118 idi na stranu