- Vesti -

Ovog glumca iz "Prijatelja" mrze komšije, a s kolegama iz serije se više ne druži

Serija koja je omiljena milionima ljudi širom sveta iznedrila je mnoga prijateljstva, ali ne i sa ovim glumcem.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Rodin Eckenroth
Foto: Gettyimages/Rodin Eckenroth

Kortni Koks, Lisa Kudrov i Dženifer Aniston često se na društvenim mrežama hvale zajedničkim fotografijama, a Mat le Blank i Metju Peri u intervjuima ne skrivaju koliko se međusobno vole i poštuju. Ali postoji jedan glumac iz popularne serije "Prijatelji" koji drugima ipak nije toliko simpatičan.

Reč je o Dejvidu Švimeru, koji je glumio Rosa, a kog prati glas ne preterano omiljene osobe. Upravo je Dejvid bio taj koji je odbacio svaku mogućnost ponovnog okupljanja "Prijatelja", dok su izjave drugih glumaca dale nadu da bi ih to baš obradovalo.

"Ne, ne. Mislim da smo je savršeno završili", rekao je Švimer u jednom intervjuu i uništio nade fanova.

Kortni Koks je jednom prilikom dala razloga da verujemo da je Švimer kriv za to što nema ponovnog okupljanja.

"Nismo imali povratak 'Prijatelja' od 2004. godine. Oko 80 odsto nas se skupi, ali uvek jedna osoba odustane na kraju. Ne želim imenovati, ali možda je to Švimer", rekla je Koks u jednom intervjuu.

Proletos je Švimer objavio fotografiju sa seta i tagovao Meta le Blanka, a ovaj na objavu nije reagovao pa je nekima i to bilo sumnjivo kad je o odnosima glumaca iz "Prijatelja" reč.

Ipak, svi oni često naglašavaju da su tokom snimanja bili veoma bliski te da jedni druge doživljavaju kao porodicu pa je moguće da je reč samo o glasinama, piše Index.hr. Glasine nisu samo o tome da Švimera ne vole ni komšije koji su to čak napisali i na zidu zgrade na Menhetnu.

Godine 2013. Švimer je naljutio komšije na Menhetnu kad je srušio kuću iz 19. veka, a radovi na novoj kući trajali su godinama.

"Ros nije cool", napisale su komšije na zgradi i tako svima dali do znanja da ne vole Švimera.

strana 1 od 118 idi na stranu