- Vesti -

Slavna pevačica priznala da je videla "stvarno čudne stvari" na turnejama sa Džeksonom

Čuvena pevačica Šeril Krou, koja je muzičku karijeru započela kao prateća pevačica na koncertima kralja popa Majkla Džeksona, bila je na turneji sa njim osamdesetih godina, te sada priznaje da su se tokom turneje dešavale "stvarno čudne stvari".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Ian Gavan / Stringer
Foto: Getty/Ian Gavan / Stringer

Pevačica, koja još nije odgledala dokumentarac o slavnom pevaču "Napuštajući Nedođiju", a u kojem su iznete brojne optužbe zbog njegovog neprimerenog ponašanja prema deci, priznala je da joj se mnogo pitanja motalo po glavi kada je radila s njim i išla na turneje.

Šeril, koja se i sama proslavila kada je započela samostalnu karijeru, prvi ukus slave i sjaj reflektora osetila je kada se tokom osamdesetih pridružila kralju popa na njegovoj turneji u trajanju od 18 meseci, a na koju je išao i navodna Džeksonova žrtva, Džejms Safečuk, uprkos tome što je još išao u školu.

"Bilo je ludo iskustvo. On je tada bio najveća zvezda jedne generacije i ja sam dobila priliku da pevam duet zajedno sa njim svake večeri tokom 18 meseci", rekla je Šeril, prenosi "Miror".

"Bio je veoma zahtevan i na nastupima se tačno znalo kako se i šta i kada radi... Nikada ranije nisam bila izvan SAD, a onda sam se gotovo odjednom našla na pozornici u Japanu....", ispričala je ona.

Foto: Getty/George Rose / Stringer
Foto: Getty/George Rose / Stringer

Na pitanje da li je gledala dokumentarac o slavnom pevaču, koji se fokusira na navode Robsona Vejda i Džejmsa Safečuka - obojica su Džeksona poznavali dok su još bili deca - Šeril je priznala da nije i da ne želi da ga gleda.

"Bila sam prisutna kada su se dogodile neke stvari za koje sam mislila da su zaista čudne i imam dosta pitanja u vezi sa njima", rekla je pevačica.

Ona je odbila da detaljnije objasni na šta misli kada kaže da su se dogodile "čudne stvari".

Džekson nikada nije proglašen krivim po osam tačaka optužnice za zlostavljanje dece za koje je bio optužen u godinama pre smrti, a njegova porodica i dalje negira tvrdnje iznete u dokumentarcu.

Šeriline primedbe, primećuje "Miror", dolaze tačno 10 godina nakon što je slavni pevač umro.

"Tragično je to što je umro u 50. godini života". Ali da li smo mislili da će ostariti pred našim očima? To bi bilo tako nadrealno", rekla je ona za CNN.

"Ne mogu da vam objasnim koliko mi je to iskustvo promenilo život, to što sam imala priliku da pevam s njim", rekla je Šeril Krou, te dodala da je bio neverovatno talentovan pevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 123 idi na stranu