Tražio striptiz od maloletnice: Poznati reper pred sudom zbog tužbe za seksualno zlostavljanje

Kada je u pitanju kršenje zakona, ni poznati nisu imuni na kazne. Reper R Keli optužen je za seksualni prestup u koji su uključene i dve devojčice mlađe od 18 godina.

Život

Izvor: B92

Utorak, 06.08.2019.

10:02

Tražio striptiz od maloletnice: Poznati reper pred sudom zbog tužbe za seksualno zlostavljanje
Foto: Gettyimages/Nuccio DiNuzzio

Zvezda iz sveta ritam i bluz muzike našla se usred skandala koji se desio u Mineapolisu 2001. godine. Prema izveštajima, dve devojčice koje su podnele tužbu su bile maloletne u vreme kada se incident desio. Keli se suočava sa tužbom za prostituciju i podvođenje maloletnica.

Prema rečima advokata Majka Frimena, pevač je pokušao da unajmi za seksualne usluge osobu mlađu od 18 godina. Optužen je da je devojci koja mu je prišla i tražila autogram ponudio 200 dolara da se skine.

Advokatica Glorija Alred, koju su unajmile njegove žrtve, branila je svoje klijente izjavom koju je poslala u Ju-Es-Ej tudej.

Kako je R. Keli godinama zlostavljao maloletnice i uvek se izvlačio?

"Ona je žrtva gospodina Kelija, a ne dete. Međutim koliko sam shvatila, prema zakonu koji važi u toj državi, jedina tačka po kojoj on može da bude optužen jeste za prostituciju", rekla je ona.

Dodala je da se neke od žrtava možda boje da istupe javno, jer ne žele da budu označene kao prostitutke, piše Dejli star. Prošlog meseca u Čikagu, pevač se našao pred sudom zbog čak 18 tačaka optužbe protiv njega za seksualno zlostavljanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: