Ronaldo i Georgina u Dubrovniku: Dopušteno im je ono što nije bilo ni najvećim svetskim državnicima

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo stigao je juče privatnim avionom u Dubrovnik zajedno sa devojkom Georginom.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.04.2019.

18:35

Ronaldo i Georgina u Dubrovniku: Dopušteno im je ono što nije bilo ni najvećim svetskim državnicima
Foto: Gettyimages

Kako pišu hrvatski mediji, jedan od najboljih fudbalera sveta odmor provodi na jednom od najskupljih mesta u gradu. On boravi u vili u kojoj noćenje košta oko 7.000 evra.

Par je, naime, prvo uživao u uskršnjem ručku na ostrvu Lopud.

Nakon ručka i šetnje otišli su da se odmore, a uveče su večerali u poznatom dubrovačkom restoranu smeštenom unutar gradskih zidina.

Oni su kombijem stigli do samih zidina drevnog grada, što nije bilo dozvoljeno ni nekim od najvećih svetskih državnika poput Angele Merkel, Dika Čejnija i engleskog princa Čarlsa.

Kako pišu tamošnji mediji, deca i drugi okupljeni ostali su razočarani što ih Ronaldo nije pozdravio. Georgina je danas objavila zanimljiv video-snimak sa terase njihove vile dok se sunča i čita knjigu. Kako je napisala, ne odvaja se od svog uređaja za izbeljivanje zuba, koji, pretpostavlja se, reklamira na ovoj društvenoj mreži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: