Pevačica optužila dadilju da je imala aferu s njenim mužem, sada mora da joj isplati pravo bogatstvo

Pevačica, njen nasilni bivši i dadilja, "trojka" pod dejstvom opojnih supstanci - ova afera zapanjila je javnost pre dve godine.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 11.04.2019.

15:11

Pevačica optužila dadilju da je imala aferu s njenim mužem, sada mora da joj isplati pravo bogatstvo
Foto: Gettyimages

Navodna romansa sa koleginicom Džeri Horner (Džindžer Spajs) nije jedini problem Melani Braun. Nakon razvoda od Stivena Belafontea, ona se našla na sudu sa dadiljom svoje dece. Lorejn Žil, Francuskinja koja je radila u kući pevačice kao dadilja, tužila je Mel za povredu ugleda i časti.

Mel je ranije izjavila da je Lorejn učestvovala u trojkama sa njenim suprugom i nazvala je "prostitutkom", zbog čega ju je dadilja tužila.

Braunova je tvrdila i da su se njen bivši i dadilja udružili kako bi objavili snimke tih "akcija" i tako je oblatili u javnosti.

Sada je pevačica sa njom sklopila dogovor o vansudskom poravnanju i dužna je da joj isplati 1,8 miliona funti.

Ta nagodba znači da nijedna od njih dve više ne sme da govori o odnosu koji su imale tokom Lorejninog zaposlenja u kući pevačice.

Da se slučaj nastavio, umesto što je okončan nagodbom, Mel je mogla dadilji da isplati i do pet miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: