Pobedila rak? "Marina je zanemela od sreće"

Rezultati sa poslednje kontrole na kojoj je bila početkom meseca pokazuju, kako se navodi, da u organzimu Marine Tucaković skoro da više uopšte nema malignih ćelija, te da je tekstopisac na korak do izlečenja.

Život

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2019.

09:00

Pobedila rak?
Foto: Printskrin Youtube

Marina je sigurna da je vera odigrala ogromnu ulogu i zahvalna je Bogu, napominje izvor, koji je krije radost povodom značajnog poboljšanja stanja Tucakovićke, piše "Kurir".

"Ovo je zaista čudo, svi smo presrećni", počinje izvor, pa nastavlja: "Kada je dobila rezultate i shvatila da se većina malignih ćelija povukla, Marina je zanemela od sreće. Za to su svakako zaslužni skupi tretmani, specijalna ishrana, mnoge alternativne metode kojima se prepuštala, međutim, Marina ipak veruje da sve duguje Bogu, pošto je jedna njena bliska prijateljica mesecima išla u jedan manastir nadomak Beograda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: