- Vesti -

Ćerka Majkla Džeksona preživljava pakao: "Kada će ovo da prestane?"

Nakon što je javnost ostala podeljena izlaskom filma "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland), koji govori o tome da je pokojni pevač zlostavljao dečake, tabloidi njegovoj ćerki ne daju mira.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Pročitajte još:

Sve je počelo od trenutka kada se Paris Džekson uključila u polemiku o istinitosti tvrdnji izrečenih u filmu. Proteklog vikenda svetski mediji pisali su da je ćerka kralja popa pokušala da izvrši samoubistvo i da je, potom završila na lečenju. Paris je te tvrdnje negirala na Tviteru.

"Laži, laži, laži, o moj Bože, još mnogo laži", napisala je ona tada.

Paris je sada navodno uhvaćena da spava za volanom.

Ona je i te tvrdnje demantovala na svom profilu. Kaže da su fotografije zumirane dok čeka svog dečka na pumpi.

"Parkirala se na pumpi, čekajući dečka da natoči gorivo. Zatvorila oči da čujem omiljenu pesmu. Paparaci su slikali i zumirali tako da ne možete da vidite da sam parkirana i optužuju me da sam zaspala za volanom. Kada će ovo da prestane", napisala je ona.

Podsećamo, HBO je nedavno objavio dvodelni dokumentarac u kome su Vejd Robson i Džejms Sejfček optužili pokojnog pevača za seksualno zlostavljanje u periodu od sedam godina, i to dok su imali četiri, odnosno sedam godina.

Džeksonova porodica žestoko je uzvratila na ovaj film, nazivajući ga "javnim linčovanjem", najavila tužbu protiv HBO i učesnika dokumentarca, pokušavajući da diskredituje ovu dvojicu momaka.

strana 1 od 120 idi na stranu