- Vesti -

Novi Jusein Bolt: Najbrži dečak na svetu koga zvezde sporta obožavaju

Sedmogodišnji Rudolf Ingram Junior ima odranije nadimak Velika Munja, a sada ga svi nazivaju novim Juseinom Boltom. On već ima svoj profil na Instagramu sa više od 300.000 pratilaca, a osim trčanja, trenira i fudbal.

Izvor: msn.com
Podeli

Pažnju javnosti privukla je trka u kojoj je Rudolf istrčao sto metara za samo 13,48 sekundi, što je američki rekord za njegov uzrast. Dečak je, takođe, privukao pažnju američke košarkaške zvezde Lebrona Džejmsa i tima američkog fudbala Tampa Bej Bakanirs.

Mali Rudolf je počeo da trenira kada je imao samo četiri godine.

"Mogu da mu omoguće svu opremu koja mu je potrebna da bi bio sjajan, ali njegova snaga, radna etika i volja za uspehom su to što ga pokreće i dovodi do rezultata. On ne voli da se oseća kao gubitnik. On želi da pobedi", rekao je njegov otac.

On vodi dečakov profil na Instagramu i nadzire njegove treninge. Kaže da svom sinu pokušava da obezbedi normalan život.

"Nikad nisam propustio trening, nikad nisam propustio utakmicu i radim sve njegove treninge. On je velika zvezda ostalim ljudima, za mene je on samo beba. Ja sam snimatelj, trener, njegov vozač i sve to bez plate. Moja želja je da ga vidim srećnog kako radi ono što voli", kaže dečakov tata.

On se nada da će jednog dana njegov sin otići na Olimpijadu.

"Ako i ne ode, nije bitno. Idemo dalje. Važno je da uvek stojim iza njega. Morate stajati iza svog deteta, stalno ga podržavati i na kraju će sigurno postati neko."

Pored trčanja i fudbala, sedmogodišnji Rudolf se povremeno bavi i modelingom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 121 idi na stranu