Policija češlja snimke kamera, za sada nema napada na glumca

Čikaška policija pregledala je stotine sati snimaka sa sigurnosnih kamera iz centra grada, ali još nisu pronašli snimak navodnog napada na zvezdu TV serije "Imperija" Džusija Smoleta.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 30.01.2019.

17:27

Policija češlja snimke kamera, za sada nema napada na glumca
Foto: Gettyimages

Detektivi su pregledali snimke sa privatnih kamera blizu mesta na kom Smolet tvrdi da je napadnut, rečeno je u policiji.

Proširiće pretragu i pregledati i materijale sa uličnih kamera i snimke iz javnog prevoza.

Smolet je rekao policiji da su ga u utorak oko dva sata posle ponoći dok je hodao pored obale reke, dva maskirana muškarca napala, uputivši mu rasističke i homofobne uvrede, a zatim ga pretukla, bacila "nepoznatu supstancu" na njega i stavila mu uže oko vrata.

Ovaj afroamerički 36-godišnji glumac, koji je otvoreno homoseksualac, tumači ulogu Džamala Lajona u "Imperiji", a poznat je i po ulozi Riksa iz najnovijeg nastavka kultnog serijala Osmi putnik: Kovenant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: