Pretučen glumac: "Amerika će opet biti velika", uzvikivali napadači

Dva za sada nepoznata napadača presrela su na ulici zvezdu serije "Empire", kada su ga nekoliko puta udarili, a po licu mu prosuli nepoznatu hemijsku supstancu. Dok su mu prosipali ovu supstancu, glumcu su napadači stavili i konopac oko vrata.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.01.2019.

10:00

Pretučen glumac:
Foto: Getty

Džusi Smoulet (36) napadnut je u noći između utorka i srede u Čikagu, a kada su pobegli napadači su uzvikivali "Ovo je MAGA država" (prim.aut. napravićemo od Amerike opet veliku zemlju).

Glumac se nakon napada sam uputio u bolnicu, a policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja. U izveštaju policije se navodi i da je glumac napadnut na rasnoj i seksualnoj osnovi i da istražne vlasti ovo tretiraju kao "zločin iz mržnje".
Foto: Getty
"Počinioci ovog dela su udarali žrtvu i sipali mu na lice nepoznatu hemijsku supstancu. U jednom trenutku jedan od njih dvojice obmotao je konopac oko žrtvinog vrata“, navodi se u izveštaju policije, prenosi Independent.

Glumac je sada dobro, navode mediji.
Smoulet se javno deklarisao kao homoseksualac pre gotovo tri godine.

"Ja sam homoseksualac sa ekstremno velikim srcem", izjavio je on 2016. godine za magazin "Out".

Brojne poznate ličnosti putem društvenih mreža pružaju podršku napadnutom glumcu.

"Šaljem ti ljubav i molim se za tebe", napisala je Eva Longorija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: