- Vesti -

"Nisam znao da li ću ikad uspeti da prebrodim gubitak sina"

Džon Travolta je porodicu uvek stavljao ispred bogate glumačke karijere, a teške životne trenutke, kako sam kaže, prebrodio je zahvaljujući Sajentološkoj crkvi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Pročitajte još:

Ćerka Džona Travolte ima 18 godina i postala je prava lepotica

Slavni 64- godišnji glumac u razgovoru za USA Today rekao je da mu je Sajentološka crkva pomogla u suočavanju s tragičnim gubitkom 16- godišnjeg sina Džeta 2009. godine.

Travolta dugo nije znao da li će veliki gubitak ikada uspeti da prebrodi.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Njegovo najstarije dete, koje se borilo s autizmom i bolešću Kavasaki, doživelo je napad na porodičnom odmoru na Bahamima. Tokom napada, 16- godišnji Džet doživeo je udarac glavom koji se pokazao kobnim.

"Crkva nas nikada nije napustila. Ne znam da li bi preživeo bez njihove podrške. Naša crkva je prva stvar koja nas čini prizemnim", priznaje Travolta.

Nakon nesretnog događaja, Travolta i supruga Keli Preston porodicu su čuvali još jače.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

"Naša deca su naš najveći interes u životu. Njihova budućnost nam je najvažnija", rekao je Travolta koji je vezu s glumicom Keli Preston započeo nakon što su se upoznali na setu filma "The Experts" 1989. godine, a dve godine kasnije su se venčali.

Džon i Keli roditelji su 18- godišnje Eli i osmogodišnjeg sina Benjamina.

"Oni su pametna deca i dobro napreduju jer su ohrabreni da primene ono što su naučili. Ela zarađuje za život kao glumica i vrlo smo ponosni na nju", otkriva Travolta čija je ćerka nedavno završila snimanje kriminalističkog trilera "The Poison Rose" u društvu glumca Brendana Frasera, Morgana Frimana i oca.

strana 1 od 126 idi na stranu