Glumica pobesnela na dodeli Zlatnog globusa: Zloupotrebili su me

Glumica kaže da je na dodeli Zlatnog globusa pokušavala da izbegne promoterske vode, ali da je ipak zloupotrebljena

Život

Izvor: B92

Petak, 11.01.2019.

08:40

Glumica pobesnela na dodeli Zlatnog globusa: Zloupotrebili su me
Foto: Getty

Glumica Džejmi Li Kertis iznervirala se zato što nije uspela da izbegne reklamu za vodu "Fidži" na dodeli Zlatnog globusa, što je objavila na Tviteru.

Poznata glumica kaže da je na sve načine pokušala da izbegne promoterku koja je nosila vodu na crvenom tepihu, jer nije želela da učestvuje u reklami, ali da je ipak zloupotrebljena.
Foto: Getty
"Dakle, namerno sam se pomerila od očiglednih Fidži i Moet promocija. Znala sam da je fotograf spreman i pomerila sam se da nikoga ne reklamiram. Sponzori događaja moraju da traže dozvole ljudi pre nego što pokušaju da se fotografišu s njima", napisala je Džejmi Li Kertis, uz fotografiju na kojoj se vidi i devojka s vodom, a ispod koje u opisu stoji: "Džejmi Li Kertis u opasnosti da je zaseni devojka s vodom."

Inače, devojka sa slike je manekenka Kelet Katbert, koja je posle svega navodno jednom novinaru rekla da je cela stvar bila planirana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: