Venčao se slavni par - ispoštovali običaje hrišćanstva i hinduizma

Prijanka Čopra (36) i Nik Džonas (25) sada su muž i žena, potvrđeno je američkim medijima.

Život

Izvor: B92

Subota, 01.12.2018.

19:40

Venčao se slavni par - ispoštovali običaje hrišćanstva i hinduizma
Foto: Gettyimages

Par se venčao na ceremoniji održanoj u glumičinoj rodnoj zemlji Indiji, a sve se odigralo u palati Umaid Bhawad u Džapuru, glavnom gradu države Radžastan.

Prijanka je nosila venčanicu koju je dizajnirao Ralf Loren, dok je i njen izabranik nosio odelo sa njegovim potpisom. Ralf Loren dizajnirao je odeću i za obe porodice, svatove i devreruše.

Mladoženjin otac Pol Kevin Džonas Senior bio je zadužen za hrišćansko venčanje, na kome su mladenci razmenili burme, koje je dizajnirala poznata juvelirska kuća Chopard.
Foto: Gettyimages
U nedelju se slavlje nastavlja indijskom ceremonijom, kojom će se odati počast i istoriji Prijankine porodice.

"Njoj je bilo važno da ima venčanje u indijskom stilu, kako bi odala počast svom nasledstvu i kulturi ono je bitan deo hinduizma. Takođe je bilo važno i da ceremonija ima hrišćanski deo, jer je Nik odgajan kao katolik", rekao je izvor magazina People.

Nik i Prijanka već neko vreme borave u Indiji. Lepa glumica već je imala mehndi ceremoniju, tokom koje je okupila žene iz svoje i porodice budućeg supruga, dok se po njenom telu kanom iscrtavaju različiti motivi. Mlada i mladoženja takođe se slave raskošnom zabavom, na kojoj su hrana i piće neograničeni, a pesme i plesovi traju do dugo u noć.

Mladi par verio se 27. jula, nakon što su proslavili Prijankin rođendan – Nik je posetio Tifani radnju, gde je kupio prsten, sa kojim se zaputio na Krit, gde je zaprosio svoju izabranicu. Ipak, javnost je za vezu saznala tek 19. avgusta, kada su se njihove porodice prvi put upoznale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: