- Vesti -

Nudi 70.000 evra novom dečku: "To je mala nadoknada za vernost"

Džejn Park, najmlađa Britanka koja je postala milionerka osvojivši premiju na lotou, planira da raspiše oglas kako bi našla dečka. Uz to, 23-godišnja Džejn će plaćati svom izabraniku 70.000 evra godišnje da izlazi sa njom.

Izvor: Metro
Podeli
Foto: Screenshot, Instagram
Foto: Screenshot, Instagram

Milionerka je na ovu ideju došla nakon nekoliko neuspešnih veza, a u potrazi za dečkom pomoći će joj internet-stranica koju planira da pokrene, a na koju će zainteresovani mladići moći da apliciraju.

Džejn je, kako kaže njena okolina, spremna da plati kako bi joj neko bio veran jer do sada nije znala kakvi su motivi muškaraca koji s njom ulaze u vezu.

Kaže da je novac mala nadoknada za vernost i spremna je da ga izdvoji kako bi bila srećna. U pripremi je, kako piše Metro, i dokumentarac o njoj i njenoj potrazi za dečkom, koji će biti prikazan sledeće godine.

Mlada Britanka nesrećna je u ljubavi još od dobitka na "Euromillions lotou" kada je imala samo 17 godina.

Novac joj je omogućio da se iseli iz stana u kojem je živela sa majkom, dâ otkaz, odradi nekoliko plastičnih operacija i priušti nekoliko luksuznih putovanja. Ipak, prošle godine priznala je da joj pare nisu donele zadovoljstvo i sreću, pa je čak planirala da "Euromillions" tuži i zabrani im da dopuštaju maloletnicima da učestvuju u njihovim nagradnim igrama.

Vesti

strana 1 od 139 idi na stranu