Princ Čarls ulazi u osmu deceniju: Šta je tako smešno Džordžu i Megan?

Britanski princ Čarls puni 70 godina, a povodom njegovog rođendana, Bakingemska palata objavila je dva porodična portreta na kojem se nalaze svi članovi, pa i najmlađi Luis.

Život

Izvor: B92

Sreda, 14.11.2018.

14:00

Princ Čarls ulazi u osmu deceniju: Šta je tako smešno Džordžu i Megan?
Foto: Getty

Na fotografiji su princ Čarls i njegova supruga Kamila, kao i Čarlsovi sinovi Vilijam i Hari sa svojim suprugama Kejt i Megan. Na njima su i deca princa Vilijama i Kejt - Džordž (6), Šarlot (3) i najmlađi, šestomesečni Luis.

Na prvoj fotografiji, koja je standardna i zvanična nalaze se svi članovi, dok je druga "opuštenija" i kada je vidite zapitaćete se zbog čega se Megan i najstariji Vilijamov sin Džordž toliko smeju, prenosi britanski Telegraf.
Maleni Džordž je skorz privukao pažnju na sebe oduševljenim izrazom na licu dok sedi kod svog deke u krilu. Na drugoj, opuštenijoj fotografiji, može da se vidi i kako Kamila, supruga princa Čarlsa, nešto objašnjava mlađanoj Šarlot.

Fotograf je u ovoj fotografiji uspeo da uhvati i zanimljivi izraz lica Megan koja se takođe nečemu oduševljeno smeje.

Fotografije su snimljene u Klarens kući u septembru.

"Bilo je zanimljivo zabeležiti jednu tako spontanu fotografiju", rekao je dvorski fotograf Kris Džekson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: