- Vesti -

Legendarni roker postao sveštenik

Frontmen grupe Aerosmith, 70-godišnji Stiven Tajler pohvalio se da je postao sveštenik Univerzalne životne crkve, a to znači da će ubuduće moći da venčava parove u Americi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Vođa "Aerosmita" Stiven Tajler je pohađao kurs na internetu koji organizuje Univerzalna životna crkva, online crkvena zajednica koja nudi “mogućnost zaređivanja za ljude različitih kultura, veroispovesti i uverenja”.

Kurs je platio 80 dolara, a nakon uspešnog pohađanja i dobijenog seritifikata roker je dobio status sveštenika i dozvolu da venčava parove. Minimalna cena njegovih uslova, kako piše TMZ, jeste 200 hiljada dolara.

Guliver Photo cover
Guliver Photo cover

Nakon što je prošlog vikenda pomogao da razmene zavete njegov sin i njegova verenica, Tajler želi da nudi usluge i drugima, a prvo je krenuo od svojih kolega.

Tako se odmah ponudio da venča pevača Džustina Bibera i manekenku Hajli Boldvin koji su se venčali samo u opštini u Njujorku, ali ne i u crkvi.

"Džastine, treba da se venčaš, a ja sam pravi čovek za to", poručio je Stiven, dodavši da je i bubnjar bubnjar Mik Flitvud nedavno postao sveštenik.

Vesti

strana 1 od 139 idi na stranu