Holivudska glumica izbačena iz aviona VIDEO

Američka glumica Tara Rid je zajedno sa svojim psom izbačena iz aviona kompanije Delta erlajns, nakon što je napravila incident pre poletanja.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 18.10.2018.

12:24

Holivudska glumica izbačena iz aviona VIDEO
Foto: Youtube Printscreen / TMZ

Zvezda filma "Američka pita" Tara Rid trebalo je da putuje iz Los Anđelesa do Njujorka, ali zbog njenih zahteva i neprijatnih scena izbačena je sa leta.

Kako pišu strani portali, Tara se ukrcala u avion i sela na svoje mesto kada je shvatila da njeno sedište nije bilo do prozora, iako je navodno to naznačeno na karti.

Potom, ona se žalila na neudobnost, jer nije imala jastuk koji bi joj olakšao bolove u mišićima, a glavni krivac, kako se navodi, bio je putnik koji je spustio sedište ispred nje i zavalio se u njemu.
Foto: Getty
S obzirom na to da se uporno žalila i pravila galamu, članovi posade nisu uspeli da reše ovaj problem sa glumicom, zbog čega je Ridova zamoljena da zajedno sa svojim psom izađe iz aviona.

Četrdesetvodogodišnju glumicu je kompanija Delta izbacila iz leta za Njujork u ponedeljak zbog ‘uznemiravanja putnika’, zvanično je saopštenje kompanije. Nakon pisanje medija, glumica se oglasila na društvenim mrežama tvrdeći da se ovaj incident nije ni dogodio. Kako je napisala, bez ikakvog pritiska, svojevoljno je napustila avion. Navela je da joj je stjuard napravio problem jer je povela sa sobom ljubimca.
Tara kaže da je psa povela kao emocionalnu podršku tokom leta, a članovi posude su insistirali da ga smesti u prtljažnik, što ona nikako nije htela da prihvati. Ipak, tabloid TMZ je opovrgnuo njene reči objavivši video-snimak na kome se vidi da je Tara vidno iznervirana izašla iz aviona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: