- Vesti -

"Nemam pojma šta se desilo i kako sam završio u tom hotelu..."

Gotovo nijedan holivudski glumac današnjice nije toliko poznat po svom hedonizmu kao Čarli Šin. Alkohol, droga, promiskuitet obeležili su veći deo njegovog života, a jedan je od malo poznatih ličnosti koje su priznale da boluju od HIV-a.

Izvor: B92
Podeli
GettyImages
GettyImages

Poslednjih godina se primirio, sredio i počeo je da vodi računa o svom zdravlju. Ipak, nije tako bilo stalno i doskoro bi bilo nemoguće zamisliti ga bez čaše sa alkoholnim pićem u jednoj i cigaretom u drugoj ruci.

Obožavao je žurke, koje je često i sam često priređivao. Bio je rado viđen gost na žurkama u vili Hjua Hefnera i uživao u društvu Plejbojevih zečica.

Šin se za Dejli mejl prisetio jedne anegdote sa snimanja filma "Tri musketara", sa početka devedesetih godina, i rekao da i dalje ne zna kako se našao 300 kilometara dalje od hotela u kojem je odseo.

"Sve je bilo odlično, a onda sam se odjednom probudio u stanu koji je bio oko 300 kilometara od grada u kome sam do tada bio. Nisam imao novčanik, novac, dokumenta, nakit, ništa. Kraj mene je u krevetu bila žena, ali nije pričala engleski, pa smo se jedva sporazumeli. Ni danas nemam pojma što se dogodilo u tih sedam sati koliko se ne sećam ničega", rekao je Šin.

GettyImages
GettyImages

Glumac je uveren da mu je tada neko ubacio drogu u piće i da zbog toga nije mogao ničega da se seti.

Inače, Šin je pre sedam godina saznao da je HIV pozitivan, ali je to javnosti priznao tek 2015. godine. Iako je saznao da nosi virus, nije hteo da se leči nego je proživljavao svoju destruktivnu fazu, Tada je i dobio otkaz u seriji "Dva i po muškarca".

U to vreme je često živeo sa Plejbojevim zečicama, a zbog kršenja javnog reda i mira, pijanstva i posedovanja droge boravio je iza rešetaka.

Glumac je nedavno objavio video-snimak u kome gleda australijski ragbi i najavljuje svoju posetu tom kontinentu u novembru.

"Svakako ne razumem pravila ove igre. Moraće neko da mi ih objasni kad dođem", rekao je Šin komentarišući snimak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu