Šta kažu Melanija i Tramp povodom slučaja "jakna"

Melanija Tramp, prva dama Amerike, navikla nas je da očara ili razočara svojim modnim izborima, kritika, makar modna nikada ne spava, ali sada se pojavila u jednom modnom izboru koji je pokrenuo niz političkih pitanja. Slučaj jakne sa natpisom naveo je čak i njenog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa da o svemu nešto kaže.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 24.06.2018.

15:07

Šta kažu Melanija i Tramp povodom slučaja

Melanijina militari jakna sa napisom ""I Really Don't Care, Do U?"("Mene stvarno nije briga, a vas?") dok je išla u posetu izbeglicama u Teksasu, ocenjena je kao neprimerena, tendenciozna i uvredljiva za izbeglice koje se nalaze u Americi.

A prva dama išla je tako odevena da poseti baš njih, pre svega decu razdvojenu od svojih roditelja.

"Poseta Teksasu bila je vrlo dirljiva, uprkos teškim okolnostima deca su dobro raspoložena. Nadam se da će Kongres uspeti da nađe rešenje za ovu situaciju", napisala je Melanija na svom Tviter nalogu. Na snimku koji je podelila, potpuno se ignoriše poruka na jakni koju je doduše obukla kad je išla sa privatnog aerodroma do Bele kuće.

Iako je mnogi zbog ovoga napadaju, Trampova uzdanica za komunikaciju za medijima Stefani Grišam smatra da ne postoje nikakve tajne poruke. Slično, doduše oštrije reagovao je i sam predsednik Amerike.

"Melanija je do sada naučila da se nosi sa lažnim vestima i koliko neki ljudi mogu da budu nepošteni. Više joj čak nije ni stalo", napisao je na svom zvaničnom Tviteru nalogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: