- Vesti -

Zašto je Kim poneo svoj lični toalet na samit u Singapuru?

Prema pisanju južnokorejskih listova, lider Severne Koreje Kim Džong Un poneo je svoj lični toalet u Singapur, gde je boravio tokom samita sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

Izvor: B92
Podeli
GettyImages
GettyImages

Pročitajte još:

Kao razlog za to navodi se da je time želeo da "zaštiti svoju stolicu". Kim je, navodno, bio zabrinut zbog mogućih "kanalizacionih ronilaca", koji bi mogli da imaju pristup njegovoj stolici.

Severnokorejski lider je bio uplašen da bi to moglo da otkrije njegovo zdravstveno stanje, ukolko bi došlo do analize sastava stolice.

Inače, prenosni toalet je standardna mera predostrožnosti kada je lider Severne Koreje u pitanju, pa je on čak sklon da ga nosi sa sobom i kada putuje po svojoj zemlji.

Sastav ljudskog izmeta može da otkrije informacije o načinu ishrane, bakterijama u organizmu, kao i o određenim bolestima onoga od koga potiče, prenosi Njuz hab.

Prema ranijem pisanju ruskih medija, u do tada nepoznatim izveštajima iz vremena SSSR-a, otkrivenim 2016. godine, navodi se da je Staljin često od pripadnika sovjetskih tajnih službi zahtevao da prikupljaju i analiziraju stolice svetskih lidera u tajnoj laboratoriji.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu