Tramp razgovarao sa Kim Kardašijan o reformama /FOTO

Predsednik Amerike Donald Tramp sastao se sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan u Beloj kući kako bi razgovarao o reformama zatvorskog sistema. Satanku su prisustvovali zvaničnici Bele kuće uključujući i savetnika Džareda Kušnera.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2018.

09:15

Tramp razgovarao sa Kim Kardašijan o reformama /FOTO
Foto: Getty

Tramp je fotografiju sa sastanka podelio na svom Tviter profilu.

"Sjajan susret sa Kim Kardašijan danas, razgovarali smo o reformama zatvora i izricanju presuda“, napisao je Tramp. Na Tviteru se oglasila i Kim Kardašijan.

"Volela bih da se zahvalim predsedniku Trampu za odvojeno vreme ovog popodneva. Nadamo se da će predsednik odobriti pomilovanje Elis Mari Džonson“, napisala je starleta.

Džonson je pre više od 20 godina osuđena na doživotni zatvor zbog zloupotrebe narkotika. Kažjnena je jer je bila veza između snabdevača uličnih dilera droge, što joj je bio prvi sukob sa zakonom ikada.

Kardašijan je prošle godine pokrenula kampanju za Džonson zbog čega je razgovarala i sa Kušnerom koji je zadužen za reformu zatvorskog sistema. Ona je navodno uskoro planirala još jedan sastanak o tome sa Kušnerom i Trampovom ćerkom Ivankom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: