- Vesti -

Dramatičan snimak iz Sao Paula: Krenuo da opljačka policajku i...

Nadzorne kamere ispred privatne škole u Sao Paulu uhvatile su dramatičan trenutak kada je naoružani napadač u subotu ujutru oko osam sati pokušao da opljačka decu i njihove porodice koje su stajale u blizini.

Izvor: B92
Podeli
foto: screenshot
foto: screenshot

Međutim, u tome ga je sprečila jedna majka za koju se ispostavilo da je inače policajka koja nije bila na dužnosti.

Četrdesetdvogodišnja Katja de Silva Sastre okomila se na dvadesetjednogodišnjeg napadača koji je prema njima uperio oružje. Ona je brzo izvadila svoj pištolj iz torbe i ispalila tri metka.

Napadač je pogođen pao na pod i ispalio dva metka, a onda u bolovima počeo da se prevrće i digao ruke u znak predaje. Policajka je do njega došla i nogom odgurnula pištolj, a potom uperila pištolj u njega i sačekala pojačanje. Napadač je kasnije preminuo u bolnici.

Policajka, inače majka dvoje dece, prozvana je herojem zbog svoje hrabrosti, zbog čega ju je guverner Sao Paula Marsio Franka nagradio na posebnoj ceremoniji u nedelju.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Vesti

Neverovatna priča o porodici iz BiH:Preko noći planetarno poznati

Samo zbog toga što mu je žena mlađa 38 godina bilo bi dovoljno da krenemo u potragu za njim. A kamoli zbog toga što je trećeg sina dobio u 80. godini! Da li Ostoja, iz Razboja kod Srpca u Bosni i Hercegovini, koji je preko noći postao planetarno poznat, sada planira i ćerkicu - saznaćete u narednim minuta kada upoznate ovu neobičnu porodicu... Pogledajte prilog iz “Exploziv“.

Vesti ponedeljak 28.05. 11:02 Komentara: 0

Neočekivani obrt: Ko je izdao porodicu Frank?

Gerard Kremer, sin bivšeg člana Holandskog otpora koji je stanovao u susedstvu Ane Frank, nedavno je u Holandiji objavio knjigu koja baca novo svetlo na smrt Ane Frank i njene porodice. U njoj se tvrdi da je Frankove izdala Jevrejka koja je sarađivala s nacistima tokom Drugog svetskog rata.

Vesti ponedeljak 28.05. 08:10 Komentara: 8
strana 1 od 3838 idi na stranu