- Vesti -

Slavni glumac izgleda potpuno neprepoznatljivo /VIDEO

Jedan od poslednjih buntovnika Holivuda danas izgleda neprepoznatljivo.

Izvor: Radiosarajevo.ba
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/AP
Foto: Youtube Screenshot/AP

Nik Nolti je početkom devedesetih godina prošlog veka proglašen za "najseksepilnijeg živog muškarca", a onda su ga droga i alkohol skoro uništili.

Sedamdesetsedmogodišnji Nolti se tri puta ženio i tri puta razvodio. Odbio je da bude moderator ceremonije dodele Oskara, nagrade za koju je nekoliko puta bio nominovan.

U svojoj autobiografiji potvrdio je da je uzimao kokain, LSD, tečni ekstazi, čak i heroin, uz litre ispijenog alkohola.

Nakon što je uhvaćen da vozi pijan, američka policija je 2003. načinila jedan od najpoznatijih Mugshota, s raščupanim Noltom u havajskoj majici...

Ovih dana ponovo je u centru pažnje zahvaljujući autobiografskoj knjizi "Rebel: My Life Outside The Lines".

Vesti

Gde Srbi putuju za 1. maj? /VIDEO

O aranžmanima za Novu godinu i za letovanje razmišlja se mesecima unapred, a nekada se isto tako razmišljalo i za 1. maj. Ako se može verovati turističkim agencijama, to vreme se vratilo, a produženi vikend koristi se ne samo za roštiljanje, već i za posetu atraktivnim turističkim destinacijma.

Vesti ponedeljak 30.04. 19:25 Komentara: 8

Hladno pivo kod Zorana Kesića / VIDEO

Ukoliko ste u subotu propustili 135. epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" na O2 televiziji, propustili ste i gostovanje legendarnog zagrebačkog benda Hladno pivo i njegovog frontmena Mileta Kekina. Taj propust sada možete da ispravite na sajtu b92.net.

Vesti ponedeljak 30.04. 16:00 Komentara: 0
strana 1 od 170 idi na stranu