Šta se krije iza fotografije koja je obišla Srbiju? /VIDEO

Slika sveštenika iz sela Drugovac kod Smedereva, koji navodno spava pijan u prikolici pored mrtvačkog sanduka, obišla je Srbiju. Svi su u šoku, a najviše meštani, revoltirani što im, kako kažu, "ocrniše popa".

Život

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 15.03.2018.

20:30

Šta se krije iza fotografije koja je obišla Srbiju? /VIDEO

Fotografija ovog prizora postala je hit na društvenim mrežama. Sveštenik Nenad Obradović živi u selu Drugovac kod Smedereva.

Kaže da je popio jedno pivo, ali da pati od astme i da je zaboravio pumpicu, zbog čega se sve dogodilo. Pozlilo mu je pred opelo, pa je samo prilegao na traktor.

"Čoveku je pripala muka, umesto da su mu pružili pomoć, oni ga stavili u prikolicu, sprdali se sa popom i slikali čoveka“, kaže vlasnica kafane Rajka.

Jedni kažu "spavao pijan pored mrtvačkog sanduka", većina pak, "čoveku je pozlilo".

U njegovu odbranu još dodaju da igra fudbal, nadimak mu je Maradona, i Argentinac je voleo malo da popije, pa što ne bi ovaj naš.

Na vratima njegove kuće rekli su da se sveštenik oseća loše i da ne želi ništa da komentariše za medije. Šta su rekli ostali meštani, pogledajte u prilogu Prve televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: