Džejda Pinket Smit priznala da je dilovala drogu u mladosti

Glumica Džejda Pinket Smit, supruga glumca Vila Smita, otkrila je u radijskom intervjuu da je u prošlosti dilovala drogu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

10:10

Džejda Pinket Smit priznala da je dilovala drogu u mladosti
foto: getty

Pričajući o svojoj vezi sa legendarnim reperom Tupakom glumca je rekla da su se upoznali dok se ona bavila dilovanjem droge.

“Nikada nisam ispričala celu priču. Jedna od stvari koje niko do sada nije znao jeste da sam se ja bavila dilovanjem droge kada sam upoznala Tupaka. Neću ulaziti u detalje jer nameravam da napišem knjigu o tome“, rekla je u emisiji “Sway In The Morning“.

Priznala je i da joj se dogodilo nešto veoma loše zbog čega je odlučila da potpuno promeni svoj život.
foto: getty
Inače, Džejdino prijateljstvo sa Tupakom postalo je glavna tema javnosti nakon izlaska filma “All Eyez On Me“, za koji Džejda kaže da nije dobro prikazao njihovu priču.

Tupak je upucan 1996. godine u Las Vegasu, a preminuo je samo šest dana kasnije u 25. godini. Njegov ubica nikada nije pronađen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: