- Vesti -

Prostitutka na račun poljskog parlamenta

Poslanik opozicione desnice Pjotr Šeliga nije se stideo da naplati od Sejma poljskog parlamenta kao poslanički trošak noćenje u hotelu s prostitutkom, a javnost za to ne bi ni saznala da prostitutka nije počela da ga ucenjuje.

Izvor: Beta
Podeli

Šeliga, poslanik manje stranke desnice u donjem domu parlamenta, nije platio krajem 2012. godine za seks Magdaleni I., a ona je, kada je na televiziji videla da je njen neplatiša poslanik parlamenta, ponudila novi susret i snimila je tajno njihove intimne scene u sobi jednog hotela u Lublinu.

Mlada pravnica, koja se bavi i prostitucijom, zajedno sa drugovima koji su joj pomogli da snimi seks s poslanikom, tražila je od njega 1.250 evra da snimak ne objavi.

Poslanik, međutim, nije hteo da se pomiri sa ucenjivanjem, tajno je snimio razgovor sa ucenjivačima i stvar prijavio policiji.

Na njegovu žalost, afera je dospela u medije, a Šeliga, koji je računao na razumevanje svojih kolega poslanika, umesto toga, našao se na meti kritika i pitanja šta je kao porodični čovek tražio s prostitutkom i još joj povrh svega nije platio za uslugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 166 idi na stranu