- Vesti -

Ode nevinost za 600.000€

Brazilska studentkinja Katarina Migljorini obznanila je svetu da je prodala svoju nevinost na online aukciji za 600.000 evra.

Podeli

20-godišnja Katarina ponudila je nevinost na aukciji za potrebe snimanja australijskog dokumentarca. Neimenovani muškarac iz Japana platio je 600.000 evra da je prvi odvede u krevet. Katarina je izjavila da će novac iskoristiti, između ostalog, i za studije medicine u Argentini, prenosi The Sun.

"Imam 20 godina, odgovorna sam za svoje telo i ne vređam bilo koga. Za mene, ovo nije prostitucija. Kada neko nešto uradi jednom u životu, to se ne može smatrati njegovom profesijom", rekla je Katarina.

Ona će pre seksa morati da obavi medicinske preglede kako bi se potvrdilo da zaista jeste nevina, posle čega ima rok od 10 dana da udovolji Japancu, s kojim će provesti najmanje sat vremena. Katarina je ranije takođe izjavila kako se prijavila za ovaj projekat da bi sakupila nešto novca za siromašne.

U dokumentarcu učestvuje i ruski student Aleksandar Stepanov, koji je na svojoj nevinosti zaradio puno manje novca nego Katarina. Za njega je najbolja ponuda stigla iz Brazila i iznosi 2.300 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.