Život

Sreda, 27.04.2022.

14:33

Vljora Čitaku napala Konstraktu zbog uskršnjih fotografija: "Na čelu su Rusija i Srbija"

Ambasadorka tzv. Kosova u SAD Vljora Čitaku napala je srpsku predstavnicu za pesmu Evrovizije Anu Đurić Konstraktu zbog uskršnje čestitke koju je pevačica uputila obožavaocima.

Izvor: B92

Vljora Čitaku napala Konstraktu zbog uskršnjih fotografija:
Foto: Printskrin/TV Prva

Podsećamo, Konstrakta je na fotografijama sa uskršnjom temom sedela na stolici, dok su oko nje bila postavljena dva stočića u obliku latiničnog slova "Z".

Tviter obeležio Konstraktinu sliku kao "neprimeren sadržaj" FOTO

Iako je u pitanju samo slučajnost, mnogi su te fotografije zlonamerno tumačili kao podršku ruskoj vojsci, koja tokom specijalne operacije u Ukrajini svoja vozila obeležava istim slovom kako bi se izbegla prijateljska paljba.

Konstraktina uskršnja fotografija podelila Tviter – svi gledaju u stočiće FOTO

"U svetu je veoma malo "Z zemalja", a na čelu su očigledno Rusija i Srbija. Oni rade po istom priručniku i političkoj filozofiji", napisala je Čitakuova na svom nalogu na Tviteru, na kojem je podelila tvit u kome se, uz Konstraktinu fotografiju, tvrdi da Srbija podržava rusku operaciju u Ukrajini.

Da li Konstrakti preti diskvalifikacija? "Šta da je pobedila Zorja?"; "Treba da izađe i kaže – mrš"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: