Tata mu je otimao loptu, a sin ženu: Pipenova bivša, sada i zvanično devojka Džordana juniora FOTO

Čini se da su sin Majkla Džordana, Markus Džordan, i bivša supruga NBA legende Skotijja Pipena i zvezda rijalitija "Real Housewives of Miami", Larsa Pipen, u vezi već nekih mesec dana.

Izvor: B92

Utorak, 15.11.2022.

11:50

Tata mu je otimao loptu, a sin ženu: Pipenova bivša, sada i zvanično devojka Džordana juniora FOTO
Foto: Profimedia

Kako navode izvori za TMZ Sports, njih dvoje deluju vrlo zaljubljeno i provode puno vremena zajedno u Majamiju.

48-godišnja bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan, koju nazivaju i kraljicom skandala i 31-godišnji Markus tako su ovog vikenda uživali u Saut Biču, a iako je Larsa prethodno insistirala na tome da su samo prijatelji, na plaži su izgledali kao par dok ju je on grlio naočigled svih. Svedoci tvrde i da su se mazili u hladu pod suncobranom, a u jednom je trenutku pao i sočni poljubac. TMZ Sports je takođe ranije pisao kako je lepotica viđena da ljubi Markusa po vratu tokom jednog izlaska u Njujorku. Njih su dvoje prvi put viđeni zajedno u Majamiju na nečemu što je izgledalo kao dupli dejt u japanskom restoranu. Tada su izjavili da su samo prijatelji koji se druže s ljudima iz istih društvenih krugova.

Izvori bliski Page Sixu, sada su ih videli kako se zajedno zabavljaju do ranih jutarnjih sati u noćnom klubu Majamiju.

"Iako nisu pravili spektakl oko toga što su zajedno, sigurno se moglo reći da su bliski", rekao je izvor.

Drugi izvor rekao je za Page Six da ih je video kako zajedno napuštaju klub u ranim jutarnjim satima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: