Kejt Mos: "Nikada me nije gurnuo, niti udario"

Džoni Dep i njegova bivša supruga Amber Herd već nedeljama vode sudsku parnicu jedno protiv drugog, suđenje prati ceo svet, a sada je kao svedok došla Depova bivša devojka, manekenka Kejt Mos.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

14:56

Kejt Mos:
Foto:EPA/ JIM WATSON / POOL

Sudski proces Depa i Herdove se sve više zahuktava, a danas je glavni svedok manekenka Kejt Mos sa kojom je Džoni Dep u mladosti bio pune četiri godine.

Zbog Depa se kupala u šampanjcu, vodila ljubav u 63 sobe hotela - danas ga brani pred celim svetom

Podsećamo, do poziva za svedočenje je došlo usled izjave Amber Herd u kojoj je pomenula da je Dep slavnu britansku manekenku gurnuo niz stepenice.

Amber Herd i Džoni Dep su oko 14 časova po evropskom vremenu stigli na sud, sada se čeka da suđenje zvanično i počne. Depov tim advokata sada predstavlja nove svedoke do kojih su došli.

Manekenka Kejt Mos prva je od današnjih svedoka na suđenju i počela je da svedoči o vezi sa glumcem i usledilo je pitanje o navodima da ju je Dep gurnuo niz stepenice.

"Džoni i ja smo napuštali hotelsku sobu i ja sam se okliznula na stepeništu, vrisnula sam jer nisam znala šta mi se dešava, osećala sam bol, on je potrčao ka meni i pozvao pomoć. Džoni me nikada nije gurnuo, udario ili bilo šta slično. Potvrđujem da me nije nikada gurnuo niz stepenice", rekla je Kejt na pitanje o navodnom incidentu.

Svedočenje manekenke je trajalo veoma kratko, jer je bilo neophodno da odgovori samo na navode Herdove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: