Akijev menadžer o poslednjim danima pevača: "Sve je to učinilo svoje, nažalost"

Pevač Aki Rahimovski preminuo je danas u 67. godini.

Izvor: B92

Subota, 22.01.2022.

20:04

Akijev menadžer o poslednjim danima pevača:
Foto: Twomonthsoff e-stock

Vest da nas je danas napustio jedan od najboljih vokala s prostora bivše Jugoslavije potvrdio je prvi njegov menadžer Damir Osredečki, a za portal Slobodna Dalmacija je otkrio da je Aki nedavno preležao koronavirus.

Milan iz "Nevernih beba" za B92.net: "Aki je bio možda i najbolji pevač eks Jugoslavije"

"Akiju je jutros naglo pozlilo, odmah su ga odvezli u bolnicu u Novom Mestu, gde je živeo sa suprugom i dvogodišnjom kćerkicom. Nažalost, ubrzo je preminuo. Ne znamo još tačno šta se dogodilo, nisu nam rekli, ali pretpostavljamo da je srce u pitanju. Poslednjih dana se baš loše osećao. Imao je i problema s kičmom, zbog čega je Parni Valjak odlagao koncerte. Osim toga nedavno je preležao i koronu, a ugrađeno mu je bilo i šest stentova na srcu. Sve je to učinilo svoje, nažalost", rekao je Damir Osredečki.

"Putuj maestro"; "Čovek velikog glasa i dobrote": Kolege se opraštaju od Akija Rahimovskog FOTO

Uzrok smrti će biti poznat tek nakon obdukcije, koja će možda biti završena u ponedeljak. Tačan mesto i datum sahrane trenutno nisu poznati, ali kako pišu hrvatski mediji, izvesno je da će Aki Rahimovski biti sahranjen u Zagrebu.

"Zauvek je zaspao": Parni valjak se pesmom oprostio od Akija FOTO/VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: