Prvo: "Nameštaljka!", sada ipak izvinjenje

Vejn Runi se izvinio zbog slika koje su kružile društvenim medijima i na kojima se vidi kako spava u hotelskoj sobi okružen grupom mladih žena, na jednoj privatnoj žurki.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.07.2021.

15:29

Prvo:
Foto: EPA/ Aleksandra Szmigiel / POOL

Slike su u nedelju izazvale pažnju na društvenim medijima i izgleda da prikazuju menadžera "Derbi counta"-a koji spava u hotelskoj sobi okružen grupom mladih žena.

Policija potvrdila je da neće preduzimati mere povodom tvrdnji o ucenu u vezi sa spornim slikama, nakon što su Runijevi predstavnici verovali da je bilo nedozvoljenog pokušaja da se menadžer kluba uceni.

Vejn Runi kaže "nameštaljka", policija istražuje šta je istina

"Pogrešio sam", rekao je Runi za "Skaj Sports Njuz" nakon prijateljske pobede njegove ekipe protiv Real Betisa u sredu uveče.

"Otišao sam na privatnu zabavu sa dva prijatelja i hteo bih da se izvinim porodici i klubu zbog slika koje su se vrtele i želim da nastavim dalje po ovom pitanju", naveo je Runi, pa dodao:

Vejn Runi opet prevario ženu? Našli ga u hotelu sa tri devojke, intervenisala i policija

"Rešeno je. Radujem se što ću napredovati i pripremiti se za još jednu utakmicu u nedelju."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: