Pronađen mrtav u kupatilu: Prijatelji se opraštaju s mladim pevačem, među njima i Goblini

Mladi pevač benda "Cigla In D Vugla" Nemanja Janković je preminuo, a kako navode njegovi prijatelji, on je pronađen mrtav u kupatilu.

Izvor: B92

Utorak, 16.04.2019.

12:33

Pronađen mrtav u kupatilu: Prijatelji se opraštaju s mladim pevačem, među njima i Goblini

Na profilu mladog pevača na Fejsbuku prijatelji se opraštaju od njega.

Pored velike ljubavi prema muzici, Nemanja je bio i sjajan trkač i član Atletskog kluba "Sava" Novi Beograd.

"Bio je najbrži trkač u našem klubu, AK Sava Novi Beograd. 1.20h, polumaraton. Onda se povredio i 19 meseci nije trčao. Izašao je pre nekoliko dana ponovo na stazu i to je za njega bilo jako emotivno jer je mnogo voleo da trči. Dobio je svoju crvenu majicu koju nosi kategorija poluelita, ali se nažalost tada već povredio, tako da nikad nije imao prilike da je obuče na trci", napisala je jedna prijateljica na njegovm profilu na Fejsbuku. "Počivaj u miru moj, bilo je zadovoljstvo sa tobom deliti stazu, bio si odličan trkač!", napisao je njegov prijatelj.

Od Nemanje su se oprostili i članovi benda "Goblini".

"Brate naš, počivaj u miru", napisali su oni uz Nemanjinu fotografiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: