TV zvezda dobila otkaz zbog haljine

Voditeljka televizijskog šou-programa u Kuvajtu dobila je otkaz, jer se veliki broj gledalaca pobunio zbog haljine koju je nosila, piše "Dejli mejl" (Daily Mail). Amal al-Avdahi tvrdi da je još tokom emisije čula da odmah treba da prekine emitovanje.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2018.

08:38

Default images

"Čula sam kako je neko rekao: Prekinite emitovanje odmah ili ću uništiti ceo kanal'", ispričala je voditeljka za britanski tabloid. Ono što je bilo sporno jeste bela haljina koja se providi na pojedinim mestima, a gledaoci su smatrali da nije prikladna za nošenje tokom ramazana. Amal tvrdi da je vodila računa kako se odeva i šta govori upravo zbog ramazana i nije joj jasno u čemu je problem s haljinom. "Budući da se emisija emituje za vreme ramazana, posebno sam pazila i na to šta govorim. Pazila sam da ne bude ništa što bi bilo protivno tradiciji", rekla je. Gledaoci su se navodno požalili da je haljina trebalo da bude skromnija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: