Gledaj TV kanale čak 7 dana unazad - samo u SBB-u

Korisnici SBB digitalne televizije sa D3 prijemnicima imaju mogućnost da koriste unapređenu funkciju vraćanja TV sadržaja čak 7 dana, što je najduži period za gledanje televizije unazad u Srbiji i regionu.

Izvor: B92

Petak, 09.03.2018.

09:00

Gledaj TV kanale čak 7 dana unazad - samo u SBB-u

Prateći trendove koji kažu da će do 2020. godine, odnos između TV programa koji gledamo u vremenu prikazivanja i programa za koji sami biramo vreme koje nam odgovara biti čak 50-50 procenata, SBB je povećao i broj kanala na kojima je ova funkcionalnost dostupna. Od 8 novih kanala 5 su u HD rezoluciji: FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX Movies HD i Epic HD, a 3 u SD rezoluciji: RTV1, Nick Jr i Vavoom koji uskoro kreće sa emitovanjem.

Dajte svoj glas za nove kanale

SBB poziva sve sadašnje i buduće korisnike da posete njihovu FB stranicu i glasaju za kanale na kojima žele da imaju mogućnost “TV unazad”. U konkurenciji su: Prva World, Prva Kick, Pink Film, Pink Premium, a najveći broj glasova odlučiće na još koja dva kanala će biti omogućena ova napredna funkcija.

Usluga “TV unazad” besplatna je za sve korisnike DUO i TRIO Gold, Gold Extra i Gold Premium paketa, a ostali korisnici sa D3 boksom uslugu plaćaju 110 dinara mesečno.

TV unazad samo je jedna od naprednih funkcionalnosti koje vam omogućava SBB u okviru svojih digitalnih paketa. Kako biste saznali šta još ne treba da propustite pogledajte na web stranici, pozovite SBB Kontakt centar na broj 19955 ili posetite najbližu SBB poslovnicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: